Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ε.Α.Σ.

«Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν
έχουμε ψωμί
εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και
κρυώνουμε
Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι
ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο»!

           Ε.Α.Σ
....το δικιο μας εμπρος να βγάλουμε στους δρόμους....

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Τα ψέματα των συνδικαλιστών και παπαγάλων της ΠΑΣΚΕ

Φρόντισαν να διαδώσουν με τα παπαγαλάκια τους ότι η στάση εργασίας στις 27 του Μαη  έγινε για να στηρίξει –λέει- το προεδρείο τους Μπαστάνη , Κακανέ και Μανίκα , γιατί κλήθηκαν σε απολογία από την Διοίκηση της ΕΘΕΛ για ανακοίνωση που μοίρασε η Ε.Α.Σ.

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Φαίνεται τελικά πως οι ανευθυνότητα των διοικούντων της ΕΘΕΛ ( μπλέ λεωφορεία) δεν έχει όρια.

Το πάθημα με την κλοπή στο κόμιστρο της ΕΘΕΛ δεν έγινε μάθημα



Παρότι πριν από μία μόλις βδομάδα έκαναν φτερά από το χρηματοκιβώτιο του τμήματος κομίστρου , 120.000 ευρώ χρήματα που προερχόταν από αντίτιμο εισιτήριων και καρτών , παρότι δεν βγήκε ακόμα πόρισμα για την κλοπή και δεν βρέθηκε ο «ποντικός» , παρότι κύκλοι της ΕΘΕΛ στοχοποίησαν εργαζόμενο , χωρίς όμως να έχει αποφανθεί η αστυνομία , η διοίκηση της ΕΘΕΛ έχει αναρτήσει στον διαδικτυακό της χώρο προκήρυξη διαγωνισμού για ασφάλιση χρηματαποστολών , εκδοτηρίων , χρηματοκιβωτίων.

τα 120.000 ευρώ που πέταξαν απο το κόμιστρο.

Ερωτηματικά προκαλεί το κρούσμα υπεξαίρεσης περίπου 120.000 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις εισπράξεις κομίστρων των αστικών λεωφορείων της Αθήνας (ΕΘΕΛ).

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ



Συνάδελφοι-σσες,



Ο Αρμαγεδών είναι εδώ. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος των όσων απίστευτων καταστροφικών και απίθανων συμβαίνουν στον κλάδο μας και δη στο Συνδικάτο μας τον τελευταίο χρόνο.