Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ



Οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα σας.
 Εμείς είμαστε ήδη στο δρόμο και εκεί θα μείνουμε μέχρι την τελική ανατροπή. Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε πως ο αγώνας θα είναι διαρκείας. Θα είναι όμως και δύσκολος γιατί έχει να αντιμετωπίσει πέρα από το βρώμικο κυβερνητικό πόλεμο, τα Μαζικά Μέσα Εξαπάτησης και την διεφθαρμένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία με τους πουλημένους της συνδικαλιστές.

Το ποτήρι πια έχει ξεχειλίσει. Απολύουν εργαζόμενους. Μειώνουν τους μισθούς. Πολλαπλασιάζουν τους φόρους. Ξεπουλάνε την χώρα, Διαλύουν παιδεία και υγεία. Καταστρέφουν τη ζωή μας και συγχωνεύουν τα όνειρα μας.

Η σημερινή κινητοποίηση πρέπει να είναι ένα παράθυρο στο μέλλον! Για να βγάλουμε την οργή και την φωνή μας στο προσκήνιο!

Είναι τώρα ευκαιρία όλος ο κόσμος, όλες οι κινήσεις να ενωθούν, και να δώσουν δυναμικά το παρόν, να φτιαχτεί ένα μεγάλο παν εκπαιδευτικό μπλοκ (μαθητών-καθηγητών-γονιών) που μαζί με το πανεργατικό μπλοκ θα δείξουμε πως εμείς είμαστε η πλειοψηφία και όχι οι 300 της βουλής.

Και ας μην ξεχνάμε πως όλες τις δικτατορίες εσείς οι νέοι τις ανατρέψατε. Από εσάς περιμένουμε και τώρα. Εμείς θεωρούμε ιερό καθήκον μας να σταθούμε δίπλα σας.

Να απαιτήσουμε όλοι μαζί να φύγουν οι ψεύτες και οι κλέφτες!

Να φύγουν τώρα! Οι μαθητές δεν συγχωνεύονται! Οι ζωές μας δεν περικόπτονται!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ



* ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΟ (Α. Σταματόπουλος, Π. Αλεξόπουλος)

* ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Σ. Μανίκας, Κ. Μπαστάνης, Γ. Κακανές)

* ΟΣΕ (Ι. Κατσιάνης)