Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Καταγγελία της ΕΑΣ για την καταργηση λεωφορειακων γραμμων





Το υπουργείο Μεταφορών , ο ΟΑΣΑ , η Διοίκηση της ΕΘΕΛ (νυν ΟΣΥ) με την προδοτική και ένοχη σιωπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου χρησιμοποιώντας τον ίδιο μηχανισμό και τα ίδια πρόσωπα που ιδιωτικοποίησαν το 1992 την ΕΑΣ ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ από τις 25 του Ιούλη σε σφαγιασμό λεωφορειακών γραμμών που έχουν σαν αποτέλεσμα:

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής φέρνουν νέα Μνημόνια και νέα Μεσοπρόθεσμα


Παύση πληρωμών – Διαγραφή του χρέους – Εθνικοποίηση των τραπεζών με εργατικό έλεγχο - Ρήξη με ευρωζώνη και ΕΕ τώρα!
Οι αποφάσεις της Συνόδου κορυφής της ΕΕ στις 21 Ιούλη σε κανένα βαθμό δεν αποτελούν τη «σωτηρία της Ελλάδας» όπως έσπευσε να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου και αναπαράγουν έκτοτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ούτε αποτελούν έξοδο από το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να δώσουν καμιά ανάσα στον λαό. Αντίθετα, οι αποφάσεις που λήφθηκαν και η επιλογή αναδιάρθρωσης ουσιαστικά του ελληνικού χρέους, αποτελούν έμπρακτη παραδοχή ότι παρά τα κοινωνικά βάρβαρα μέτρα που πήραν με το πρώτο Μνημόνιο, την τρομακτική λιτότητα, την εκτίναξη της ανεργίας, το κλείσιμο χιλιάδων επιχειρήσεων, όχι μόνο δεν αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα του χρέους, αλλά σήμερα περισσότερο παρά ποτέ είναι ένα χρέος που δεν είναι βιώσιμο, που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί. Τα μέτρα που περιλαμβάνει η απόφαση της Συνόδου απλώς προσπαθούν να κερδίσουν λίγο χρόνο και να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα των Τραπεζών και των διεθνών τοκογλύφων. Η χρεοκοπία δεν έπαψε να είναι προ των πυλών, απλώς μετατέθηκε για το μέλλον.

650.000 ετησιες αποδοχες στον Προεδρο του Αεροδρομιου ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Τα δυό πρόσωπα του Ελ.Βενιζέλος

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Ανοιχτή σύσκεψη για τη λήψη πρωτοβουλιών και το σχεδιασμό δράσεων αλληλεγγύης στους απολυμένους των ΜΜΕ την Πέμπτη 7 Ιουλίου στις 8, στον 4ο όροφο της ΕΣΗΕΑ. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία και όλους τους φορείς του μαζικού κινήματος να συμμετάσχουν και να στηρίξουν την προσπάθεια.

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Σχόλιο του γραφείου τύπου του ΝΑΡ


Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
30.06.11
Σχετικά με τις δηλώσεις του Χρήστου Παπουτσή για τη σύλληψη του σ. Σήφη Καυκαλά και την παρουσία των συνεργατών της ΕΛ.ΑΣ.
«Δικαιωμένος» προσπάθησε να εμφανιστεί σήμερα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. σχετικά με όσα αποκαλυπτικά καταγράφηκαν στο βίντεο της απαράδεκτης σύλληψης του σ. Καυκαλά, την Τρίτη 28 Ιούνη, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για τη διάλυση της κινητοποίησης δεκάδων χιλιάδων λαού στο Σύνταγμα.