Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

24ωρη απεργία METΡΟ-ΗΣΑΠ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι,

Για αύριο Παρασκευή 02/09/2011 το σωματείο μας προκηρύσσει 24ωρη απεργία με σκοπό να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο στόχος είναι να μπει φρένο στην αυθαιρεσία την αλαζονεία την τρομοκρατία την αδιαλλαξία και την κοροϊδία που ακολουθεί η διοίκηση σε όλα τα επίπεδα .

Καμία παραχώρηση δεν θα γίνει στο οργανόγραμμα που καταργεί θέσεις εργασίας και υπηρεσίες.
Καμία παραχώρηση δεν θα γίνει στον ποινικού περιεχομένου κανονισμό που μας παρουσίασε η Διοίκηση τις προηγούμενες ημέρες.
Καμία πρόοδος δεν υπάρχει στο θέμα σύναψης ΣΣΕ, γεγονός το οποίο καθιστά την διοίκηση αναξιόπιστη στις έως τώρα υποσχέσεις της.
Προφανώς στοχεύει στο πλαίσιο του νόμου Ρέππα, να ροκανίσει τον χρόνο, ενώ ταυτόχρονα σχεδιάζει την εφαρμογή ακόμη δυσμενέστερων μέτρων τα οποία θα έρθει αιφνιδιαστικά να επιβάλει.
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, οι κινητοποιήσεις και οι δράσεις είναι μονόδρομος από τον οποίο κανείς δεν μπορεί να παρεκκλίνει.
Καλούμε όλα τα μέλη του σωματείου μας να συμμετάσχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία και στην διαμαρτυρία που θα γίνει αύριο στις 10:00 στην είσοδο του ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ.

Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων (πύλη Κηφισού) στις 09:00.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
\
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΔΑΓΛΑΡΤΖΗΣ