Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Κυριακουρας Βελλοπουλος.απο το Λάος στον Σαμαρα....



Ο  Βελόπουλος, αριστερά, χειροκροτεί τον αρχιτοκογλύφο Μάρκο Καραμπέρη (δεξιά), ενώ πίσω τους, με το μικρόφωνο στο χέρι ο κατηγορούμενος για τη μαφία της Θεσσαλονίκης Δ. Λογοθέτης
ενω στο βιντεο που ακολουθει ο Κυριακουρας ζηταει να κρατηθει για να τον κανουμε ρομπα αν απαρνηθει τον Καρατζαφυρερ....


Βίος και πολιτεία
  • Απόγονος προσφύγων από την Μικρά Ασία (εξ'ου βέρος Μακεδόνας, από τους απόγονους του Αλεξάνδρου που είχαν αποικίσει την Μικρά Ασία),
  • μεγάλωσε στην Γερμανία όπου βίωσε όσο τίποτα άλλο τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
  • Έτσι μίσησε τον εθνικισμό και τον φασισμό και πολεμά για την εξάλειψή τους στην χώρα μας.
  • Κυνηγήθηκε επανειλημένα από το Κρυφοσιωνιστικό Αθηνοκεντρικό Κατεστημένο, με στημένες δίκες, απειλές κατά της ζωής του, εξορίες στην Κρήνη και στην Καλαμαριά, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, βασανιστήρια κτλ.Το Ελληνικό σθένος του επικράτησε και ο Κυριάκος επιβλήθηκε κατά κράτος. Τιμήθηκε από τον επίτιμο πρόεδρο των ΕΛ Ανέστη Κεραμυδά με το μετάλιο της Μιμής.
Μεγαλύτερη στιγμη στην τηλεοπτική του καριέρα, τα στημένα από τον ίδιο τηλεοπτικά παράσιτα που ρίχναν οι δήθεν εχθροί της εκπομπής.
  • πούλησε τα ιερά βιβλία του στους αφοσιωμένους πατριώτες,
  • έβαλε μαλλιά στη γνωστή εταιρία ελλήνων πατριωτών Bergman Gore (μην σας ξεγελάει το γερμανίζον όνομα γιατί είναι ΕΛ)
  • και κέρδισε επάξια μια θέση στην Βουλή όπου βολεύτηκε με μισθουλάκο και συνταξούλα για να ζήσει αξιοπρεπώς στα γεράματα του.
Φήμες λένε ότι η κύρια αιτία που κατέβηκε στις κοινοβουλευτικές εκλογές ήταν η κατακόρυφη πτώση των πωλήσεων των βιβλίων του εξαιτίας του συνέλληνα (και ανταγωνιστή) του Δ. Λιακόπουλο.
Από το 2008, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λάος (το κόμμα με το οποίο εξελέγη) με λαμπρές κοινοβουλευτικές στιγμές οι οποίες καταγράφηκαν ιστορικά στα σενάρια του γνωστού καλλιτέχνη Χαρίδημου
Βιβλιογραφία -
  • Αφύπνιση του γένους
  • Ο Κυριάκος στην εκπονεμένη διατριβή Ο Ιησούς Χριστός ήταν ΈΛληνας εκδ. ΕΛ, 2003, απέδειξε με μαθηματική αξιοπιστία το πως ο Θεάνθρωπος είχε καταγωγή από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Μιλούσε ελληνικά καί ήταν έλληνας. Τεκμήριο πως η μητέρα του είχε ελληνικό όνομα "Μαρία", και πως ήταν Γαλιλαίος (ή Νεύτωνας κατά άλλους).

  • Ο Κυριάκος επίσης στο βιβλίο του Η Ελλάδα αιμοραγεί συνταράσει το είναι μας καθώς μαθαίνουμε πως τα χανζαπλάστ δεν κλείσανε τις πληγές. Άμεση η ανάγκη για χρήση Betadin.
Εδώ ο ίδιος δέν μπορεί να μιλήσει σωστά Ελληνικά. "Το τονώ" και πολλά άλλα τέτοια ποντιο - εβραϊκο - νεο - ελληνικών κατασκευάσματα δικής του έμπνευσης για να μάθει ο κόσμος να μιλά σωστά τα δικά του Ελληνικά.
Στο σύγγραμα Μακεδονία και ύβρεις καταγράφει όλες τις βρωμολοχίες (και τις βρωμολοχαγούς) που εκστομίζονται στην Μητέρα Μακεδονία με την παραδοσιακή λλλαμδάζουσα προφορά. πχ. Μαλλλάκα, μαλλλάκα, μαλλλάκα, θα σε γ@μ#σ^ τον μπουγατσοκόφτη.
Η διορατικότητα του Κυριάκου είναι εμφανής στο best seller ¨ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ" όπου μέσα σε 500 και βάλε σελίδες παπαρολογίας, μπουρδολογίας και αυνανισμού του πνεύματος, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι "το οικονομικό κράχ είναι αναπόφευκτο", αλλά με τόσες τσαχπινοαντιγραφομαλακοπαπαροφλυαρίες στέλνει τον απελπισμένο αναγνώστη για ύπνο μετά απο 4 σελίδες διαβάσματος. Αποτέλεμα του παραπάνω μεονεκτήματος στο σύγγραμμά του είναι το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει τελειώσει το βιβλίο για να φτάσει στο προαναφερθέν συμπέρασμα...
Ετσι ο Κυριάκος είναι ακόμα ένας προφήτης που θα δικαιωθεί μετά θάνατον....
Δεσμοί αίματος
Ο Κυριάκουρας μαζί με τους Δημοσθένη και Ανέστη ίδρυσαν την Νέα Φιλική Εταιρία με στόχο την εξύπνωση του ΕΛληνικού οινοπνεύματος. Άντε στην υγειά μας Κυριάκο! Ωραία η φετινή σοδιά.

ΠΗΓΗ:http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82