Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία..ΚΑΛΕΣΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Συναδέλφισσες - συνάδελφοι
καταγγέλουμε το προεδρείο του συνδικάτου για την μη εφαρμoγή της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων.
Οι "κύριοι" του προεδρείου, προφανώς, εκτελώντας τις εντολές της κυβέρνησης των τροικανών και του ΔΝΤ, του υπουργείου μεταφορών και της εργοδοσίας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σταματήσουν την αγωνιστική διάθεση των εργαζομένων για συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια του κατάπτυστου νόμου για τις μεταφορές, ενάντια στις βάρβαρες περικοπές των μισθών, ενάντια της ιδιωτικοποίησης, ενάντια του μνημονίου που ξεπουλάει τη χώρα μας.

Το μειοδoτικό και μειοψηφικό προεδείο ΠΑΣΚΕ - Πανεργατική δεν έστειλαν ούτε καν κάλεσμα στους υπόλοιπους φορείς, δεν έκλεισαν χώρο για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης και συγκέντρωσης όπως απιοφάσησαν οι εργαζόμενοι.
Επίσης αρνούνται να υπογράψουν και να αναρτήσουν στους χώρους των αμαξοστασίων κάλεσμα για την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα 28 του Φλεβάρη στο Α/Σ Πειραιά.
Η ΕΑΣ τους δηλώνει οτι δεν θα επιτρέψει να περάσουν τα άνομα και προδοτικά σχέδιά τους.
Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στάθηκαν και θα σταθούν εμπόδιο στην ξεπουλημένη συνδικαλιστική γραφειοκρατία που επιβουλεύεται και ξεπουλάει εταιρεία και εργαζόμενους.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της ΕΘΕΛ να παρευρεθούν αύριο στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά στον ίδιο χώρο που έγιναν και οι προηγούμενες.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
Ο αγώνας μας μέχρι σήμερα δημιούργησε ρωγμές στην κυβέρνηση της υποτέλειας γι αυτό πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να απαλλαγούμε οριστικά από δωσίλογους, προδότες, μνημόνιο, ΕΕ και ΔΝΤ.
Το δίκιο μας ΕΜΠΡΟΣ να βγάλουμε στους δρόμους !!!!!!